Sparring om udfordringer i de nære relationer

Skriftlig sparring på e-mail er til dig, som gang på gang er udfordret i den samme konkrete situation. Det kan være en konflikt, et mønster, en episode, hvor du føler dig magtesløs i forhold til at håndtere det på en måde, så relationen forbliver intakt mellem dig og dit barn, partner eller andre nære relationer. En udfordring, der er for lille til at booke en familierådgivningssamtale og for stor til, at du kan lade være med at handle på det.

Hvad skal beskrives?
Beskriv udfordringen med de involverede så detaljeret som muligt. Hvad blev der sagt og på hvilken måde. Afhængig af situationen, kan en kort beskrivelse af, hvad der skete i dagene eller timerne inden have relevans. Skriv til sidst, hvordan du selv har forsøgt at løse situationen.

Hvad indeholder besvarelsen?
Min besvarelse vil indeholde vejledning til håndtering af situationen på en relationskompetent måde. Med relationskompetent mener jeg evnen til, at kunne bevare kontakten/dialogen/den gode tone til hinanden i det svære. Jeg kommer med mit perspektiv sammen med forslag til formulering af sætninger, som er støttende og kropssprog der er trygt for modparten.

Vurderer jeg, at jeg ikke kan give dig kompetent sparring på din udfordring i en e-mail, tilbagefører jeg naturligvis det indbetalte beløb.

Sådan gør du

1. Skriv en e-mail til mig på mail@annevig.dk

2. Beskriv udfordringen så godt som muligt.

3. Overfør 250,00 kr. på Mobil Pay til 27 30 14 96

4. Vent ca. tre hverdage på svar (husk at tjekke spam)

dog, containment, telework-4977599.jpg

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brug af cookies.