Jeg er en særligt sensitiv mor og kone

Jeg hedder Anne Vig og er midt i livet, gift og mor til en pige på 8 år. Heldigvis er jeg meget mere end mor, ægtefælle og særligt sensitiv. Jeg er passioneret omkring det særligt sensitive personlighedstræk og brænder for at inspirere og motivere den særligt sensitive mor til at minimere stress og leve med og se sensitiviteten som en gave frem for en belastning.

Jeg er uddannet og certificeret lifecoach fra Manning Inspire og certificeret stresscoach fra en af Danmarks førende stresseksperter, Bjarne Toftegaard. I mit arbejde trækker jeg på min erfaring som life- og stresscoach, underviser, professionsbachelor i sundhedskommunikation samt studier, kurser og seminarer om det særligt sensitive personlighedstræk.

Min største erfaring har jeg fra min egen rejse, hvor jeg fra at opdage mit særligt sensitive personlighedstræk efterfulgt af en periode som stressramt midt i livet blev nødt til at stoppe op og tage ansvar for mig selv og min trivsel. For min egen skyld, men også for mit barn og mine omgivelsers skyld.

Erkendelsen af, at uden handling sker der intet, blev mit afsæt. Jeg gjorde min viden til min praksis, og lærte at øge mit selvværd, lave strategier, forstå og tage ansvar for mit personlighedstræk. En rejse jeg ikke ville have været foruden og som har betydet positive forandringer på mange områder i mit liv. Forandringer der i dag er årsag til, at jeg ikke ser sensitiviteten som en svaghed.

At jeg ved et tilfælde blev gjort opmærksom på mit særligt sensitive personlighedstræk har ændret mit liv. Jeg lærte at se fordelene, lærte at mærke efter og respektere mine grænser og fik samlet mit selvværd op på rejsen. Jeg lærte at tage ansvar og passe på mig selv. Jeg er for altid særligt sensitiv og jeg bliver stadig overstimuleret – bare ikke så ofte. Nu siger jeg fra og stopper et uhensigtsmæssigt tankemylder. Mine strategier hænger på mig som et værktøjsbælte jeg griber til, og som hjælper mig til at minimere de voldsomme udsving jeg tidligere havde i både humør og energiniveau.

Min rolle er at:

  • hjælpe dig med at knytte konkret adfærd til den nye livsstrategi
  • give værktøjer, idéer, indsigt og forståelse
  • hjælpe med at gøre det overskueligt og håndgribeligt

Jeg er her for dig, hvis du har brug for mig …

Få mit nyhedsbrev

Modtag inspiration og metoder til, at styrke din sensitive side

Følg mig på facebook

…og lad dig inspirere til, at skabe forandringer der styrker dit personlighedstræk

Klik her

Send mig en mail

E-mails med erfaringer og forslag, som guider og inspirerer, er altid meget velkommen.

Klik her