Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Forældreskabet v/Anne Vig

Generelle oplysninger
Forældreskabet v/Anne Vig
Rødkælkevej 43
2600 Glostrup
CVR nr.: 37119989
Telefon: 27301496
Email: mail@annevig.dk

Priser
Hos Forældreskabet v/Anne Vig er alle priserne i danske kroner og angivet eksklusiv moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede  varer.

Onlineprodukter:
Du modtager straks efter købet en faktura på e-mail på den opgivne e-mailadresse.

Samtaler:
Du modtager senest 3 dage efter købet en faktura på e-mail på den opgivne e-mailadresse.

Betaling
Onlineprodukter:
Forældreskabet v/Anne Vig modtager betaling med VISA-Dankort, MobilePay og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl.

Samtaler:
Forældreskabet v/Anne Vig modtager betaling med VISA-Dankort, MobilePay og bankoverførsel. Betalingen opkræves først efter samtalen.

Levering
Forældreskabet v/Anne Vig tilstræber at afsende ordren samme dag, ved on-lineprodukter.

Køb og rettigheder
Køb af onlineprodukter, webinarer og andre online arrangementer hos Forældreskabet v/Anne Vig er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og onlineprodukter, tekster og billeder tilhører Forældreskabet v/ Anne Vig.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Alle onlineprodukter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Forældreskabet v/Anne Vig, ligesom det ikke må bruges helt eller delvist i undervisningsøjemed.

 Reklamationsret
Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Forældreskabet v/Anne Vig
Rødkælkevej 43
2600 Glostrup

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Køb af billetter til workshops eller foredrag eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

  • Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
  • Forløb, som er udviklet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
  • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb af, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig. senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Aflysning
Vi forbeholder os ret til at aflyse samtaler, workshops, kurser og foredrag eller events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt, at vi finder en ny dato. alternativt at få pengene retur.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Forældreskabet v/Anne Vig. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.