Det handler om at lære strategier
– for det du ikke kan ændre

Du oplever mere på en dag end andre – sådan er det.
Det grundlæggende særligt sensitive personlighedstræk for en på 17 eller 70 år er det samme. Forskellen, på hvordan det opleves, er forbundet med, hvor i livet du befinder dig, hvor sensitiv du er, om du er indadvendt eller udadvendt, og hvad omdrejningspunktet for dit liv er lige nu.

Uanset om du vil det eller ej, så er du mere påvirket af det, du oplever i din hverdag, end andre.

DERFOR HAR DU BRUG FOR STRATEGIER.

Du skal have det mentale fundament på plads
Vores samarbejde har fokus på, at udstyre dig med konkrete værktøjer til at håndtere overstimulering og stress, så du trives og kan præstere optimalt. Når du præsterer frem for at give op, mærker du øget selvværd, trivsel og livsglæde både privat, på studiet eller arbejdet. 

Du har brug for at have det mentale fundament på plads, for at generere energi. Energi du skal bruge til at udvikle dig, nå dine mål og gøre drømme til virkelighed. Fundamentet bygges på højt selvværd og strategier til at skabe gode rammer for dit særligt sensitive træk.

Selvværd, pauser og prioritering
Øget selvværd, pauser og prioritering i form af  bevidste til- og fravalg er den direkte og intelligente vej til at styrke dig selv. Fravalg kan være svært at udføre, men det skaber ro og overskud og er medvirkende til at få de bedste sider frem i dig. Som særligt sensitiv kan og skal vi ikke sige ja til det hele.

En indre modstand mod noget føles ubehageligt, men er vejviser for dig til, at mærke egne grænser. Du skal lære, at holde fast i og acceptere den du er, og vise dine grænser. Når du kan det og tør prioritere dig selv uden i flere timer eller dage efter, at være plaget af dårlig samvittighed og tankespind bliver du fri.

Forandringer kræver 2 ting af dig:
1: Du skal være motiveret
2: Du VIL gøre teori til nye vaner

Når du lærer at se din sensitivitet som en gave og være tro mod dig selv, vil du glæde dig over at være dig. – og husk, du er også alt mulig andet, end særligt sensitiv. Jeg brænder for at øge bevidstheden om, hvordan du med simple strategier og nye tankemønstre skaber en hverdag, der støtter dit særligt sensitive personlighedstræk.

Ring til mig og få en uforpligtende snak.

Få mit nyhedsbrev

Modtag inspiration og metoder til, at styrke din sensitive side