Book et foredrag

Jeg brænder for at gøre op med de udfordringerne der følger med et særligt sensitivt personlighedstræk. Ud fra egen erfaring og tillærte kompetencer kan jeg inspirere andre til at tage hånd om de udfordringer de oplever enten som voksen, mor eller som familie til et særligt sensitivt barn – udelukkende med det formål at få en anden tilgang til en hverdag der ofte føles presset.

Jeg kan tilpasse indholdet efter behov, formål og tidsramme med afsæt i 3 forskellige foredrag.

Ring til mig på 27 30 14 96, så taler vi om indhold og pris.

Sæt dine sensitive styrker fri

Foredraget er for dig, der har læst teorien, om det at være særligt sensitiv, og nu leder efter nye og konkrete værktøjer, strategier og tankemønstre, der støtter dit personlighedstræk og erstatter begrænsning med energi og glæde.

Du har uanede resourcer, hvis du ved, hvordan du skaber det rigtige fundament for dit særligt sensitive personlighedstræk. I dette foredrag fortæller jeg om de største energislugere, der er årsag til, at du alt for ofte føler dig overstimuleret og ikke kan præstere det, eller være den du drømmer om.

Jeg byder ind med egne erfaringer fra mit særligt sensitive liv, og hvilke tiltag der har gjort den store forskel for mig fra at være mere i overskud end underskud.

Du vil gå hjem med inspiration til nye tiltag i din hverdag, og en forståelse for, hvorfor der særligt er 3 områder du skal arbejde med.

Fra sensitiv til sansestærk mor

Rollen som mor kan være overraskende og energikrævende for en særligt sensitiv kvinde. Bliv overrasket over, hvor få knapper der skal skrues på og hvilke fejl du ikke skal blive ved at begå, for at opleve mere overskud.

Familielivet efter en for tidlig fødsel

Det er en meget overvælgende og oftest angstprovokerende oplevelse, når livet kalder for tidligt. Det stiller store krav til både mor og far og kaster os ud i en verden der er helt ukendt. Den efterfølgende hverdag stiller krav om tålmodighed og et roligt liv. Et præmatur barn vokser ofte op med samme adfærd, som de der er født med et særligt sensitivt personlighedstræk. Ydermere kan manglende sanseintegration grundet den korte tid i maven også udfordre i hverdagen. I dette foredrag byder jeg ind med egene erfaringer, hvad vi har gjort og hvad vi ikke ville gøre igen. Jeg har en løsningsorienteret person som derfor har gjort og lært meget for at vi kan trives som forældre og ikke mindst skabe de bedste rammer for vores barns trivsel.