Book et foredrag

Bliv inspireret til at tage hånd om livets udfordringer indenfor emnerne særligt sensitiv og stresshåndtering. Jeg kan tilpasse indholdet efter behov, formål og tidsramme med afsæt i 3 forskellige foredrag.

Ring til mig på 27 30 14 96, så taler vi om indhold og pris.

Frigiv din sensitive styrker

Foredraget er for dig, der har læst teorien, om det at være særligt sensitiv, og nu leder efter nye og konkrete værktøjer, strategier og tankemønstre, der støtter dit personlighedstræk og erstatter begrænsning med energi og glæde.

Du har uanede resourcer, hvis du ved, hvordan du skaber det rigtige fundament for dit særligt sensitive personlighedstræk. I dette foredrag fortæller jeg om de største energislugere, der er årsag til, at du alt for ofte føler dig overstimuleret og ikke kan præstere det, eller være den du drømmer om.

Jeg byder ind med egne erfaringer fra mit særligt sensitive liv, og hvilke tiltag der har gjort den store forskel for mig fra at være mere i overskud end underskud.

Du vil gå hjem med inspiration til nye tiltag i din hverdag, og en forståelse for, hvorfor der særligt er 3 områder du skal arbejde med.

Det kræver god selvledelse, at leve et stressfrit liv som særligt sensitiv

Med dette fordrag får du viden om, hvad stress er, hvor det kommer fra og hvilke symtomer du skal være opmærksom på. Du vil gå hjem med enkle og praktiske værktøjer, som alle kan benytte. Få inspiration til , hvad DU kan gøre, for at få vægtskålen vippet over mod energi og overskud.
 Selv har jeg mærket det på egen krop, da jeg for 5 år siden gik ned med stress, som førte til depression, angst og udbrændthed. I dag bliver jeg stadig overrasket over, hvor få knapper der skal skrues på, for at mere overskud og hvilke fejl vi bliver ved at begå, på trods af, at det tilfører mere stress til vores liv.

Så sig dog nej – med god samvittighed.

Får du sagt ja, når du skulle have sagt nej og lader de efterfølgende dage gå med, at bruge energi på, at ærgre dig over dit svar? Dit hoved er efterfølgende optaget af, at digte alle mulige historier og undskyldninger, som kan få dig ud af forpligtelsen igen?

Tør du tage ansvar for dit eget liv og fylde – måske lige frem være en smule egoistisk? Hvad er det egentlig, der driver dig til at gøre det du ikke har lyst til? Vi drives ofte rundt i manegen efter alle andres dagsordner. Lad dig inspirere til på humoristisk vis at få en anden forståelse for det at sige nej til andre.